Політична реклама

На Сихові у Львові розмалювали стіну будинку

2713 0
Мешканці будинку на вулиці Чукаріна 22 отримали подарунок у вигляді художнього оформлення торцевої стіни їхнього будинку.

Акція відбулась за сприяння управління молоді, сім’ї та спорту і Сихівської районної адміністрації, інформує прес-служба Львівської міськради.

Роботи розпочалися 8 листопада цього року. Два тижні знадобилося професійним художникам для нанесення малюнку загальною площею понад 360 кв.м. Загалом на художні роботи витрачено 63 тис.грн., з яких 43 тис. - матеріали та 20 тис. - оренда обладнання. 

«На Сихові є багато одноманітних будинків - таке оформлення стіни дає можливість зробити будівлю особливою. Ця картина буде привітно зустрічати людей, які в’їжджають на Сихів та буде дарувати їм лише приємні емоції»,- Ірина Маруняк, голова Сихівської РА.

Ініціатори проекту старанно вибирали зображення, яке наносили на фасад. Така акція дозволяє внести різноманітність та яскравість в певній локації і несе візуальну естетику. Окрім того, поверхня стіни будинку отримала спеціальний захист.

«Це дуже приємний подарунок мешканцям міста. Оскільки фасад будинку розташований біля центральної дороги Сихова, нанесене зображення створюватиме атмосферу привітності, тепла та гарного настрою. А мешканці будинку, в свою чергу, отримали додатковий водонепроникний захист для торцевої стіни», - розповів Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім’ї та спорту


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!