На вулиці Шевченка у Львові висадили понад 30 лип. Фото

2042 0
Допомогли в цьому львівські садівниці Любов Мандрик та Анна Коляда.
фото: олександра сладкова

фото: олександра сладкова

На вулиці Шевченка у Львові висадили 36 лип. Допомогли в цьому львівські садівниці Любов Мандрик та Анна Коляда. Про це повідомила в себе на Фейсбуку керівниця управління екології та природних ресурсів ЛМР Олександра Сладкова.

«Дійсно, посадковий сезон закінчується, а дерев на Шевченка далі немає. Вдалося заскочити в останній вагон поїзда, і «Львівавтодор» знайшов можливість домовитися з підрядником про посадку за кілька днів. Підсумок +36 якісних лип», – пише вона.

Читайте також: Як у Львові ремонтують вулицю Шевченка. Фоторепортаж

Нагадаємо, що під час реконструкції вулиці Шевченка у Львові мали зрізати 31 дерево, замість них мали ж висадити 23 нових. 

Реконструкцію третьої частини вулиці Шевченка, а саме ділянку від вул. Ярослава Мудрого до вул. Залізничної, виконуватиме компанія «Онур Конструкціон». Понад кілометр вулиці відремонтують за 186,6 млн грн. Попередня вартість робіт становила 194,7 млн грн.

У «Львівавтодорі» початку робіт на цій ділянці ще не називають. Підприємство уклало договір із ТзОВ «Онур Конструкціон» на виконання робіт. «Львівавтодор» скерує документи у ДАБІ, інспекція має надати дозвіл на початок робіт. Роботи триватимуть 10 місяців.

Фото Олександри Сладкової 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!