Політична реклама

На вихідних львів'яни дегустуватимуть сир та вино

1450 0
6 жовтня у місті Винники, що біля Львова, пройде фестиваль сиру і вина, на якому будуть представлені натуральні вина та сирні вироби кращих українських сироварів.

Різноманітні сирні вироби (бринзу, вурду, будз, сирні коники) представлять майстри традиційного українського сироваріння із Хуста, Космачу, а також Золочівського району Львівщини, - повідомляють організатори заходу.

Гості фестивалю також зможуть придбати продукцію пасічників, французькі, італійські та чилійські вина ткані і плетені вироби народних майстрів, гаварецьку кераміку, ковані вироби, вишиванки коломийських майстринь, а також спробувати свої сили у стрільбі з лука та арбалета.

Під час фестивалю гості свята матимуть можливість оглянути виставки, присвячені 100-річчю пам’ятника Т. Шевченку у Винниках. Доповненням до програми фестивалю стане концертна програма.

Також у рамках фестивалю проведуть майстер-класи із ковальства, гончарства та безкоштовну дегустацію вина, сирів, меду.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!