На зйомки комедії «Порядна львівська пані» виділили майже 1 млн гривень

3284 2
Еротичну комедію «Порядна львівська пані» зніматимуть за мотивами книги української письменниці Люби Клименко.
Фото: Держкіно / Фейсбук

Фото: Держкіно / Фейсбук

Держкіно виділило майже 1 млн гривень на зйомки комедії  «Порядна львівська пані», що покриватиме увесь бюджет фільму. Про це йдеться на сайті Держкіно.

«Головна героїня картини – сучасна інтелігентна жінка Пенелопа, яка живе у Львові і працює в архіві. Життя Пенелопи складається за звичною схемою: «родина – робота». Втім, одного дня все змінюється. До архіву приїжджає у відрядження молодий доктор наук Дмитро Остромирський. Зустріч героїв призводить до шалених пристрастей і божевільних вчинків», – йдеться в описі до фільму.

Читайте також: Актори театру Заньковецької збирають кошти на зйомки короткометражки. Як долучитись

Короткометражний ігровий фільм режисерки Наталі Пасеницької – це еротична комедія за мотивами однойменної книги української письменниці Люби Клименко. Автором сценарію стрічки є Марина Меднікова, продюсером – Юрій Мінзянов. Виробництвом фільму займатиметься компанія «КРІСТІ ФІЛЬМ». 

За словами продюсера фільму, найголовніший меседж фільму – не треба жити не своїм життям, не треба боятися змін, не треба боятися зустріти щире та ніжне кохання, яке змінює все життя, бо люди мають приносити задоволення та щастя одне одному.

 

Читайте також:
11 Липня, 2018 15:10
куку свиньи воврались в огород, рас*уячили его, превратили садыбу в одно коррумпированное корыто и снимают эротические комммедии про не-сексуальную жизнь горемычной хозяйки
5 Липня, 2018 10:32
Адріан Ганьба. Гроші народу тратяться на реалізацію сексуальних фантазій якихось неадекватів.
Краще б зняли фільм про героїв війни, про Шептицького, чи про щось корисне.
Доки народ буде таке терпіти? Навіть при "злочинній влад" такого нахабства не спостерігалося!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!