«Надійний тил». Львів’ян запрошують на благодійний захід для допомоги ЗСУ

1268 0
Виручені кошти підуть на потреби 103 ТРО та 93 ОМБр «Холодний яр».
Фото: Поліція Львівської області

Фото: Поліція Львівської області

У Львові, на площі перед Центром Довженка, що на Сихові, запрошують на благодійний захід, де збиратимуть гроші на потреби ТРО та бійців на передовій. Про це повідомляє поліція Львівської області.

Читайте також: У центрі Львова «Львівський Лицар» влаштував акцію на підтримку ЗСУ. Фото, відео

Долучаться до збору коштів працівники відділу поліції №2 Львівського районного управління поліції №2, а також співробітники кінологічного центру поліції Львівщини. Зокрема, всі охочі зможуть побачити показові виступи службових собак, сфотографуватися з ними. Крім того, малеча матиме змогу приміряти обладунки поліцейських, посидіти у службовій машині та зробити селфі з поліцейськими, а також дізнатися більше про роботу правоохоронців.

Читайте також: Переродження. Історія львівського панк-рокера, який вчиться бути військовим лікарем

Також відбудуться різноманітні майстер-класи з плетіння, малювання, танців. Усі охочі зможуть придбати різноманітні товари на благодійному ярмарку – виручені кошти підуть на потреби 103 ТРО та 93 ОМБр «Холодний яр».

Благодійний захід організовує благодійний фонд «Влатар» та громадська організація «Родин полеглих героїв Львівщини». Початок благодійного заходу о 12.00 год.

Нагадаємо, що учора, 30 липня, у центрі Львова, на площі Ринок, провели акцію на підтримку волонтерської ініціативи «Львівський Лицар», яка рівно вісім років тому розпочала свою діяльність. Зокрема, на площі можна було оглянути зброю, якою наші бійці воюють та відбивають атаки російських агресорів, а це небойові Javelin, NLAW, Stinger, та задонатити.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!