Політична реклама

Наступного року у Львові ремонтуватимуть вулиці Антоновича та Героїв УПА

1115 0
Як розповів міський голова Львова Андрій Садовий, поступово вдається вирішувати найболючіше питання Львова – стан міських доріг.

Наразі всі з’їзди з вул.Городоцької і вул.Шевченка є відкритими. Відремонтували вул.Коперника, перехрестя Бандери – Чупринки. Багато зробили на вул.Замарстинівській та Хмельницького. Цього року зробили частину вул.Пекарської, Січових Стрільців, Виговського на значній частині, інформує прес-служба Львівської міськради з посиланням на мера.

«Робимо капітальні ремонти, багато вкладаємо в мережі. Робимо всю інфраструктуру, але це вже на роки. Бо в останній час такі ремонти робилися за Австрії. В ті часи робили набагато краще. Труби, які клали за Австрії, є в набагато кращому стані ніж ті, які міняли  в радянські часи», - зазначив Андрій Садовий.

У 2014-2015 роки мають бути зроблені роботи на вул. Антоновича, Героїв УПА, також планують закінчити роботи на Пасічній, Богданівській, Шевченка, Бандери, Київській, і ряд інших доріг, які не є критичними. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!