Неподалік Львова через п’яного водія в аварії постраждали п’ятеро людей

4048 0
Якщо провину водія доведуть, йому загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі.
Фото: Поліція Львівської області

Фото: Поліція Львівської області

На трасі Львів – Шегині на Львівщині трапилась аварія, в якій постраждали п’ятеро людей. Про це повідомили в поліції Львівської області.

Аварія трапилась сьогодні, 21 липня, у селі Бартатів Городоцького району. Як попередньо встановили правоохоронці, 38-річний львів’янин на Mitsubishi Galant виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілями Range Rover, яким керував 47-річний мешканець району та ВАЗ-2108, за кермом якого перебував 26-річний чоловік.

Травми в ДТП отримали водій та 45-річна пасажирка Range Rover, водій та пасажирка ВАЗу, а також водій Mitsubishi. Їх доставили у лікарню, зараз медики уточнюють їх діагнози.

У поліції кажуть, що водій Mitsubishi Galant за кермом був нетверезим. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Якщо провину водія доведуть, йому загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі. Згодом водію Mitsubishi Galant  оберуть запобіжний захід.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!