Нова патрульна поліція: коли розпочнеться набір у Львові

7519 0
У Львові з 27 квітня буде оголошений прийом заявок на конкурсний набір в нову патрульну поліцію. Про це повідомляють в прес-службі Міністерства внутрішніх справ із посиланням на голову відомства Арсена Авакова.

Міністр внутрішніх справ презентуватиме проект патрульної поліції у Львові 23 квiтня, тоді вже й стануть відомі всі подробиці відбору, повідомляє «Експрес».

Читайте також: Поліція в Україні: якою вона може бути

«Саме тепер перебуваю з робочою групою у столицi. Ми обговорюємо основнi нюанси вровадження проекту набору нових патрульних у Львовi.  З досвiду Києва вiдомо, що до патрульної полiцiї братимуть чоловiкiв та жiнок вiком вiд 18 до 35 рокiв,  – сказав Сергiй Зюбаненко, заступник начальника ГУ МВСУ областi.

Читайте також: Smart Lviv: як зміниться міліція найближчим часом

Освiта для кандидата не має значення. Усi, хто подасть свої заявки, складуть тести, якi визначають, чи особа придатна для служби у мiлiцiї. Опiсля тестiв кандидати пройдуть спецiальне навчання.

За словами пана Зюбаненка, основними критерiями, за якими добиратимуть нових працiвникiв, будуть розум, патрiотизм, умiння реагувати в нестандартних ситуацiях.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!