Політична реклама

Нові правила отримання польської шенген-візи у Львові. Інфографіка

6488 4
З 1 червня змінюється механізм реєстрації у польському візовому центрі Львова. Відтепер, для реєстрації у центрі на отримання візи спершу треба буде здійснити в банку передоплату у сумі 18,5 євро за послуги центру. Раніше ця ж сума, так званий сервісний збір, сплачувалась при подачі документів у візовому центрі. Своє рішення у Польському Консульстві пояснили потребою боротися із нечистими на руку посередниками, які перешкоджають людям зареєструватись у візових центрах. Для того, аби розібратись у нових правилах, tvoemisto.tv пропонує вам інфографіку.


Читайте також:
6 Липня, 2014 23:49
Оляля Все дуже класно, але чому оплату можна здійснити тільки в цих двох польських банках? Тут не уточняється що дійсна квитанція 2 місяці. І так зовсім ненароком виросла ціна сервісного збору... А ще якщо оплату здійснювати в Ідеябанку, вам тут же прийде смс з пропозицією посприяти в швидшому вирішенню вашого візового питання якщо ви зателефонуєте за таким то номером... Так от щось незрозуміло з ким і з чим вирішило боротися Польське консульство.
18 Травня, 2014 13:52
luk Польське Консульство також мало вигоду від нечистих на руку посередників
17 Травня, 2014 20:38
man а телефони будуть відповідати?
16 Травня, 2014 10:22
hiba ne хороший еврей Порошенко хоче бути украінскім президентом і 30% украінців відають за нього голоси,Да здравствует дружба між еврейскім та украінскім народами
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!