Політична реклама

Нову транспортну мережу Львова обіцяють покращити в лютому

2058 12
Через місяць, у лютому 2012 року, нову транспортну мережу Львова відкоректують. Про це медіа-порталу «Твоє місто» розповів заступник начальника управління транспорту і зв`язку Львівської міської ради Андрій Білоус.

«В січні ми (управління транспорту і зв`язку ЛМР) будемо аналізувати роботу нової транспортної мережі:  вивчатимемо пасажиропотік, звернення від мешканців, а вже потім, на основі цього, будемо коректувати нові маршрути».

Як уточнив посадовець, зміни у нову транспортну схему Льова внесуть у лютому 2012 року.

Рішення про коректування мережі, за словами А. Білоуса, прийматиме міське управління транспорту і зв`язку. Розробників схеми до цього процесу не долучатимуть, «вони свою функцію вже виконали».

 

Мешканці, які мають свої побажання щодо транспортної мережі, можуть висловлювати їх за телефоном управління транспорту і зв`язку ЛМР 261 55 66, на електронну адресу управління transport @city-adm.lviv.ua або на «гарячу» лінію міста за телефоном 15-80.

«Якщо ми бачитимемо, що дійсно є доцільність у їхніх пропозиціях, ми відкоректуємо", - додав А. Білоус.

На запитання «Твого міста», чи управління задоволене роботою нової транспортної мережі, посадовець відповів, що давати оцінку поки що рано.

Про зміни нової транспортної мережі львів`ян повідомлять через ЗМІ та буклети зі схемами руху автобусів. Їх, як повідомив посадовець, планують роздрукувати тиражем у 100 тисяч примірників.

Нагадаємо, наприкінці грудня у міських маршрутках, за інформацією ЛМР, вже розповсюдили 200 тисяч буклетів. Після чого додали до транспортної мережі 7 додаткових маршрутів.

Зараз в мережі Інтернет діє 2 ресурси, за допомогою яких можна дізнатись, якими маршрутками у Львові можна доїхати з однієї точки в іншу.


Читайте також:
25 Лютого, 2012 16:57
Жителі вул.Наукова,Симоненка,Пул Вимагаємо встановити знак зупинка тролейбуса №2 нп перехрестку Наукова,Симоненка,Пулюя невпроти магазину НЕПТУН на маршруті Кульпарківська-Стрийська
25 Січня, 2012 16:01
Олег Просим вернуть 95 маршрутку чтобы многие могли ездить на кладбище в Брюховичах Мало того что тот Щурата до кладбища плохая дорога долго надо идти пешком .так еще вы убрали 95 маршруткуюКак добраться до кладбища с аэропорта с улюЛюбинская Патона Ряшевская ?
11 Січня, 2012 17:48
Мешканці Нового Львова Велике прохання не забути про Новий Львів і таки вернути цьому району зв"язок з центром (через Шота Руставелі-Підва льну) - пропозиція змінити маршрут № 30 (зробити так, як їздив 65 в неділю )
Нагадаю, що зараз район Нового Львова опинився абсолютно відрізаним від центру!!!! Добиратися потрібно подвійною пересадкою (час добирання колись 30-40хв (це з чеканням маршрутки), а тепер півтори години)
10 Січня, 2012 17:10
Ігор Потрібно звільнити:
1, начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Миколу Жука
2, заступника начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Андрія Білоуса
Причина: створення хаосу у м. Львові!
5 Січня, 2012 01:01
ПАТРІОТ-ОТ-ОТ:) Шановні мешканці пр.Чорновола ( прилеглих до вулиць Ю.Липи , Варшавська та всіх мешканців кінця пр.Чорновола ) давайте обєднаємо всі наші зусиля , та вибєм у влади автобус 4-а який колись курсував по номеру 5 і мав кінцеву біля БОБМИ !!!
1580 ТЕЛЕФУНУЙТЕ НЕГАЙНО !!!ГАРЯЧА ЛІНІЯ МІСТА .
Цей хаос треба припиняти !!!!
ТІЛЬКИ ГРОМАДОЮ МИ ЗМОЖЕИ ДОСЯГТИ БАЖАНОГО . ПОДЗВОНІТЬ ВЖЕ НОМЕР БЕЗКОШТОВНИЙ 1580 ВИСКАЖІТЬ СВОЮ ДУМКУ , ТАМ ОПЕРАТОРИ ПРИЙМАЮТЬ СКАРГИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ !!!
4 Січня, 2012 14:42
Мешканець Лисинецької з вул. Лисинецькою забрали маршут №53, яким кожен день користувалася переважна більшість мешканців цього району, та продовжили його до вул. Медової Печери. Це дуже незручно сідати у проїздні маршутки, які вже їдуть повними. добратися на роботу стає проблемно. просимо повернути нам маршут № 53.
4 Січня, 2012 14:18
Мешканець Сихова 3 та 4 січня в період з 08.15 до 09.00 були відсутні автобуси маршруту №7 на кінцевій зупинці на вул.Скрипника на Сихові. Мешканців Львова запевняють, що маршрутки повінні і будуть їздити з інтервалом 10-12 хвилин, але це не відповідає дійсності.
4 Січня, 2012 14:12
Твоє місто "Твоє місто" пропонує Вам висловити свої побажання щодо змін нової транспортної мережі міста та взяти участь в акції "Покращимо транспортну мережу Львова разом!".

Умови конкурсу дивіться за посиланням [***]://tvoemisto.tv/news/54812.html
4 Січня, 2012 14:10
Твоє місто "Твоє місто" пропонує Вам висловити свої побажання щодо змін нової транспортної мережі міста та взяти участь в акції "Покращимо транспортну мережу Львова разом!".

Умови конкурсу дивіться за посиланням [***]://tvoemisto.tv/news/54812.html
3 Січня, 2012 19:40
гість Як можна ставити необдумані експеременти на людях, використовуючі гасло "Все для людей"?
Якщо від "Санта-Барбари" відправлялось 25 маршрутів в середньому по 4,5 рейси в час по 40-60 чоловік, то тепер 7 ,нехай навіть 6 рейсів в час, то 3 тисячі людей мають спізнюватись на роботу, бо хтось порахував, що так має бути краще.
Як з 10 січня будуть добиратись діти і студенти, які іздили 1 та 10 маршрутом?
Чому на маршрут № 42(бувший 85) випустили автобуси ,котрі розвалюються на ходу і ніхто не перевірив, звідки вони взялись?
Чому ніхто з можновладців не вибачився за зіпсоване свято 1 січня?
3 Січня, 2012 17:49
галина Для складання схеми потрібно було запросити декілька пасажирів, які кожен день доїжджають громадським транспортом на роботу.
Зняли маршрут №21 (це з вул.Дж.Вашингтона можна було заїхати на просп.В.Чорновола), №30, яким можна було добратися хоч до вул.Липинського-просп.В.Чорновола.
А тепер чим можна добратися на просп.В.Чорновола (біля магазину "Ельдорадо") з вул.Дж.Вашингтона. Скажете №28, це або з вул.Варшавської пішки 15 хв, або від "Бомби". Жодного прямого маршруту немає. І дуже накладно по кишені. Неможна було одночасно вводити нову транспортну схему на всі маршрути, а поступово.
Що стосується табличок з номерами маршрутів та назвою вулиць. Номер маршрутки прочитати можливо, а от назву із-за кольорового фону назву вулиці від А до Я не прочитаєш.
Кому ця схема принесла покращення?
А от нам простим громадянам тільки клопоти та збільшення витрат. Щиро вдячна Вам
3 Січня, 2012 17:06
abc Треба спочатку аналізувати старі маршрути і пасажиропотік,а потім вводити нову схему!Інформувати населення треба було за місяць до цього бардака!Коли ж ви навчитеся думати про людей,які,до речі утримують вас,а не про свої гаманці!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!