Останній мобільний оператор запустив 4-G у Львові

3772 1
Компанія «Київстар» оголосила про початок роботи 4-G зв’язку.
Фото: inkrakow.com.ua

Фото: inkrakow.com.ua

Останній з трьох найбільших мобільних операторів України, «Київстар», оголосив про запуск 4-G зв’язку. Про це повідомляє lviv.com.

Зв’язок в основному діапазоні – 1800 МГц зможуть запускати тільки з липня цього року. Максимальна теоретична швидкість в діапазоні 2600 МГц може становити до 300 Мбіт/с. У компанії заявили, що встановили понад 500 додаткових базових станцій для роботи в діапазоні 2600 МГц у двадцяти населених пунктах. Місця для їх установки обирали, виходячи зі ступеня завантаженості 3G мережі.

Читайте також: Які телефони підтримують 4G і як про це дізнатися?

Оскільки частоти діапазону 2600 МГц мають невеликий радіус дії, покриття буде не суцільним, пише AIN. 4G від “Київстар” зараз з’явився у таких містах, як Київ, Дніпро, Одеса, Львів, Харків, Тернопіль, Вінниця, Ужгород, Хмельницький, на курортах і в пунктах перетину кордонів: Затока, Кирилівка, Ясіня, Поляниця, Чоп, Рава-Руська, Старовойтове, Краковець, Устилуг, Шегинi.

Читайте також: Високий стандарт. Що таке 4G і що треба, аби ним користуватися

Щоб перевірити, чи підтримує ваш смартфон і SIM-карта цей стандарт, для мережі “Київстар” потрібно набрати *245 *5 # і *245 *4 # відповідно. Нагадаємо, раніше 4-G зв’язок в Україні запустили оператори «lifecell» та «Vodafone».


Читайте також:
12 Березня, 2019 22:24
Оксана Київстар просто односторонньо міняє умови обслуговування просто збільшуючи оплату..
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!