Патрульні затримали чоловіка, який стріляв в ресторані в центрі Львова

1984 0
39-річний львів'янин каже, що зробив постріли для створення контенту в соцмережі.
Фото: Поліція Львова

Фото: Поліція Львова

Патрульні у Львові затримали чоловіка, який заради розваги стріляв у закладі громадського харчування в центрі міста. Виклик про стрілянину на Площі Ринок патрульні отримали вчора ввечері. Як повідомляє пресслужба патрульної поліції у Львівській області, невідомий зробив три постріли з предмету схожого на пістолет і пішов вулицею Краківською. від пострілів ніхто не постраждав.

Екіпаж, обстеживши прилеглу територію, виявив схожого чоловіка біля пам'ятника Данилові Галицькому. Ним виявився 39-річний львів'янин. Він сказав, що має стартовий пістолет з холостими набоями. Чоловік додав, що зробив постріли для створення контенту в соцмережі. Він також розповів, що вживав алкоголь.

Поліцейські встановили, що чоловік зараз проходить у справі за ч. 4 ст. 296 (Хуліганські дії вчинені із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) ККУ.

Його затримали в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою особою) КПК України. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!