Київ

У Києві на блокпосту сталася стрілянина. Причини

858 0
Водій автівки не зупинився на вимогу військових

У Святошинському районі Києва приблизно о 10 годині ранку 12 жовтня сталася стрілянина на блокпосту — військовослужбовець вистрелив у колеса автівки, яку водій не зупинив на вимогу. Про це повідомила речниця Головного управління поліції Києва Юлія Гірдвіліс, пише hromadske.

«На вимогу одного з військових водій транспортного засобу не здійснив зупинку. Відтак військовий вистрелив у колеса автівки», — розповіла вона.

Внаслідок цього водій сусіднього автомобіля отримав дотичне поранення. За інформацією поліції, від госпіталізації він відмовився.

Нині на місці працює слідчо-оперативна група, яка документує деталі інциденту. Відтак правоохоронці визначаться з правовою кваліфікацією події.

Нагадаємо, у липні під час комендантської години у Святошинському районі столиці водій автомобіля «Volkswagen» збив двох військовослужбовців НГУ, які несли службу на блокпосту. Внаслідок ДТП один військовий від отриманих травм помер. Інший був госпіталізований у важкому стані. Крім того, водій протаранив ще один автомобіль, в якому перебував військовослужбовець.  Наразі водію повідомлено про підозру.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!