Київ

Столичні патрульні спростували інформацію про впійманого російського військового. ОНОВЛЕНО

888 0
Поліцейські доставили чоловіка до найближчого відділку поліції й передали його слідчим. Проте інформація, що він міг бути військовим рф не підтвердилася.
Фото: патрульна поліція Київської області

Фото: патрульна поліція Київської області

Інформація щодо ймовірної причетності затриманого громадянина до діяльності проти держави, опублікована на Фейсбук-сторінці Патрульної поліції Київщини, не підтвердилась, інформують патрульні. 
 
"Завдяки додатковій перевірці інформації щодо причетності громадянина до діяльності проти держави, та у результаті здійснення всіх необхідних процесуальних дій встановлено, що інформація про належність чоловіка до Збройних сил рф не підтверджується", - йдеться в повідомленні.
 
Наразі публікація про затримання зі сторінки видалена. Раніше патрульні повідомили, що впіймали військового РФ, який може бути причетних до звірств, вчинених російською армією в Україні.
 
Зазначалось, що близько 18 години 14 березня патрульні села Чайки, що на Київщині, помітили на вулиці Соборній у Петропавлівській Борщагівці підозрілого чоловіка. Побачивши поліціянтів громадянин занервував та різко змінив напрямок руху.
 

Під час перевірки документів особи інспектори виявили, що "цей громадянин можливо є солдатом Збройних сил РФ".

З метою подальшої перевірки цієї інформації правоохоронні органи доставили громадянина до найближчого відділку поліції й передали його слідчим.

Новину оновлено о 14:38.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!