Під час протесту мешканці у селі Стрілки не пропустили авто голови Львівської ОДА

5668 0
Місцеві активісти зазначили, що він міг залишатися в загальній черзі, оскільки під час протесту машини пропускає поліція.
Фото: Роман Гром

Фото: Роман Гром

Під час протесту мешканці у селі Стрілки не пропустили машину очільника Львівської ОДА Максима Козицького, який там був проїздом. Інцидент зафіксували на відео та опублікували на сторінці «Дорога Мшанець – Стрілки» у Фейсбук.

Місцеві активісти зазначили, що він міг залишатися в загальній черзі, оскільки під час протесту машини пропускає поліція. Мешканці ж вимагають від голови ЛОДА результатів щодо ремонту аварійної дороги Мшанець – Стрілки, яка з’єднує 11 сіл.  

Читайте також: На ремонт дороги Мшанець – Стрілки на Львівщині потрібно 500 мільйонів

Нагадаємо, позаторік у мережі опублікували кавер-відео на популярну пісню гурту Kazka, аби привернути увагу до аварійної дороги місцевого значення Мшанець – Стрілки на Львівщині. Роботи мали почали у травні-червні, однак відклали через відсутність коштів. А 5 серпня отець Роман Гром опублікував на своїй сторінці у Фейсбук ще одне відео. 

Тодішній керівник департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв'язку ЛОДА Роман Кокотайло пояснював, що Старосамбірська РДА не внесла у титульні списки ремонтів на 2019 рік аварійну дорогу, тож її можуть відремонтувати найімовірніше у 2020 році.

На початку червня цього року місцеві мешканці уже перекривали дорогу у знак протесту. 10 липня на одній з ділянок цієї дороги розпочали ремонт.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!