«Піккардійська Терція» оприлюднила перший альбом, записаний 25 років тому. Відео

3189 0
До дебютної збірки «Піккардійської Терції» увійшло 11 пісень.
Фото: Піккардійська Терція

Фото: Піккардійська Терція

До свого дня народження «Піккардійська Терція» виклала в мережу перший альбом, записаний 25 років тому. 24 вересня вокальній формації виповнюється 27 років. 

Перший альбом «піккардійців» «Піккардійська Терція» вийшов восени 1994 року. Його записували на «Студії Лева» і тиражували на аудіокасеті. Усі аранжування створив Володимир Якимець (лише для акапельної версії народної пісні «Туман яром» взяв за основу обробку Анатолія Пащенка). Режисером звукозапису став Олександр Ксенофонтов, а обкладинку придумав художник Влодко Кауфман. 

До дебютної збірки «Піккардійської Терції» увійшло 11 пісень – усе, що формація створила за два роки, від часу заснування. 

«Ми були молоді, з юнацьким максималізмом бралися за нові пісні, проекти. Нам усе було цікаво. Свій перший альбом записали за місяць. На акапельному звучанні "Терції" наполіг керівник "Дзиґи" Маркіян Іващишин. Тож наша перша збірка зазвучала саме а капела, за єдиним винятком – пісня "Талісман" була записана у супроводі фортепіано», – каже художній керівник «Піккардійської Терції» Володимир Якимець.

Серед іншого, до першого альбому увійшли пісні «Старенький трамвай», «Талісман», «Там, де неба блакить», «Я поїду до моря», «Богдан», «День Святого Валентина», «Туман яром», «Сумна я була», «Гой, гой», «Ой, слаба я», «Горіла сосна».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!