Поліцейських з Львівщини підозрюють у переправлянні 300 кг гашишу до ЄС

3232 0
Наразі триває слідство, встановлюють коло осіб причетних до організації наркотрафіку. Винним загрожує до 12 років років ув'язнення.
ФОТО: ДПСУ

ФОТО: ДПСУ

Державне бюро розслідувань розслідує причетність поліцейських із Львівщини до контрабанди наркотиків через український кордон до Польщі. Про це йдеться у повідомлення ДБР.

«23 вересня польські митники виявили 300 кг гашишу у вантажівці, яка пройшла перевірку з української сторони і начебто везла заморожену бузину. Насправді у авто польські митники виявили велику кількість наркотичних засобів. За оперативними даними, до контрабандної схеми були залучені працівники правоохоронних органів, які допомагали безперешкодно переправити вантаж через кордон», – йдеться у повідомленні.

Наразі триває слідство, встановлюють коло осіб, причетних до організації наркотрафіку.

Розпочато кримінальне провадження за фактом контрабанди наркотичних засобів (ч. 3 ст. 305, ч. 5 ст. 27 КК України). Покарання передбачене цією статтею – позбавлення волі на строк до 12 років.

Вікторія Савіцька

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми – про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!