Упродовж свят у Львові поліція працюватиме в посиленому режимі

1383 0
Поблизу кожного храму у Львові і в місцях великих скупчень людей буде чергувати поліція в посиленому режимі.
Фото: lvivexpres.com

Фото: lvivexpres.com

Правоохоронці та особовий склад поліції Львівщини переведуть на посилений варіант несення служби. Про це повідомляє прес-служба Головного управління поліції у Львівській області.

Читайте також: Як працюватимуть держустанови у Львові під час Великодніх свят

Заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області підполковник поліції Андрій Таран  розповідає: «Основне, на що звертатимуть увагу поліцейські – це попередження порушень публічного порядку під час Великодніх свят та в обливаний понеділок. Правоохоронці нестимуть службу біля кожного храму, а також у місцях скупчення людей у Львові та в області. Збільшено кількість слідчо-оперативних груп для якнайшвидшого реагування на злочини та правопорушення, також у посиленому режимі працюють вибухотехніки та кінологи, аби швидко реагувати на виявлення небезпечних та підозрілих предметів».

Читайте також: Великдень у Львові 2017. Детальна програма святкувань

Також поліція та органи місцевого самоврядування реагуватимуть на порушення порядку на кладовищах Львова.

В поліції застерігають: «Не порушуйте громадський порядок, а у випадку, якщо станете очевидцем скоєння злочину чи правопорушення, негайно звертайтесь до поліцейських або телефонуйте на оперативну лінію 102. Також не забувайте під час поїздок дотримуватись Правил дорожнього руху, та в жодному разі не сідайте за кермо напідпитку».

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!