Поліція пояснила, що відбулося учора на кордоні в Шегинях

2266 0
11 працівників поліції отримали травми.
Фото: kor.ill.in.ua

Фото: kor.ill.in.ua

У Державній прикордонній службі заявили про прорив у пункті пропуску "Шегині" та масове незаконне порушення державного кордону, а екс-президент та екс-губернатор Одещини Міхеіл Саакашвілі потрапив на державну територію України. Під час масових заходів, забезпечуючи громадський порядок, 11 поліцейських отримали травми різного ступеню тяжкості, повідомляє прес-служба Національної поліції України.

Читайте також: Саакашвілі зустрівся із Садовим у центрі Львова. Відео

"Учасники акції намагаючись пройти через обмежувальну лінію з поліцейських, повалили їх на землю та спричинили правоохоронцям тілесні ушкодження", – йдеться у повідомленні. Поліцейські вирішили не застосовувати зброю та фізичну силу, щоб не спричинити кровопролиття. Пізніше допомога медиків знадобилася 11 поліцейським, з яких п’ять – працівники патрульної поліції та шість – бійці полку поліції особливого призначення. Медики діагностували у них закриті травми голови та грудної клітини, у одного із бійців полку поліції особливого призначення – перелом плечової кістки.

Читайте також: Хто прийшов на зустріч із Саакашвілі

Сьогодні, 11 вересня, поліція Львівщини внесла до Єдиного  реєстру досудових розслідувань відомості про кримінальне правопорушення за ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. За вчинення цього кримінального правопорушення передбачено позбавлення волі на строк до п'яти років, з конфіскацією транспортних або інших засобів вчинення злочину.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!