Помер перший президент України Леонід Кравчук

4535 0
Після тривалої хвороби політик помер на 89 році життя.
Леонід Кравчук/Фото зі сторінки Дмитра Разумкова

Леонід Кравчук/Фото зі сторінки Дмитра Разумкова

Сьогодні, 10 травня, на 89 році життя помер перший президент України Леонід Кравчук. Про це повідомив уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба.

«З великим сумом повідомляю, що помер перший Президент України Леонід Кравчук…Леоніда Макаровича я знав багато років і завжди захоплювався його мудрістю. Він дуже вболівав за Україну», – написав він.

Зазначимо, що у червні 2021 року стало відомо, що Леонід Кравчук переніс операцію на відкритому серці. На урочистому засіданні Верховної Ради з нагоди Дня незалежності у 2021 році президент Володимир Зеленський побажав Леоніду Кравчуку одужання та міцного здоров'я.

Довідково

Леонід Макарович Кравчук був першим президентом незалежної України у 1991-1994 роках. У липні 2020 року він очолив українську делегацію у Тристоронній контактній групі з Донбасу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!