Понад 80 населених пунктів на Львівщині повністю знеструмлені черех стихію

1115 0
Близько двісті населених пунктів вже зі світлом. Ліквідація наслідків негоди триває.
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС

Протягом вечора 5 липня та сьогодні вночі енергетики відновили електропостачання близько двох сотень населених пунктів, які залишились без електроенергії на Львівщині через грози. Станом на 8 годину сьогодні через стихію знеструмлені 81 населений пункт повністю. Про це повідомили у «Львівобленерго».

Також 57 частково не мають світла. Йдеться про:

  • Центральну РЕМ (Перемишлянська, Пустомитівська, Жидачівська, Миколаївська частина);
  • Західну РЕМ (Яворівська, Жовківська, Городоцька, Мостиська част.);
  • Карпатську РЕМ (Турківська част.);
  • Південну РЕМ (Сколівська, Дрогобицька, Бориславська част.);
  • Східну РЕМ (Золочівська, Бродівська част.);
  • Північну РЕМ (Кам'янка-Бузька, Радехівська, Червоноградсько-Сокальська част.);
  • ЛМЕМ (Пустомитівська, Жовківська част.).

 

Мешканців попереджають, якщо побачили пошкоджені електромережі, то слід повідомляти про ситуацію за номером 0 800 30 15 68 (цілодобово, безкоштовно) або на інші номери кол-центру: 067 333 15 68, 050 460 15 68, 093 170 15 68, (032) 290 75 68. Водночас оператори кол-центру не приймають дзвінки під час повітряної тривоги.

Читайте також: Львів накрила сильна злива. Фото, відео

Окрім цього, можливість повідомити про аварію є у чат-ботах Viber та Telegram чи залишити повідомлення можна на сторінці «Гарячої лінії «Львівобленерго» у Фейсбуку.

Нагадаємо, що 5 липня у Львові пройшла сильна злива, яка підтопили вулиці та пошкодила понад 20 дахів у житлових будинках. Також у місті тимчасово не курсував електротранспорт. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!