«Муніципали» Львова навчатимуться в університеті внутрішніх справ

1825 0
Керівництво ЛКП «Муніципальна варта» впроваджує зміни щодо навчання і підготовки працівників.
Фото: dyvys.info

Фото: dyvys.info

Працівники ЛКП «Муніципальна варта» почнуть проходити підготовку на базі Львівського державного університету внутрішніх справ. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

«Наше завдання – передати той досвід, який у нас є, працівникам муніципальної варти, щоб у місті була безпека. Наше основне завдання у цій частині співпраці з ЛКП “Муніципальна варта” – не стільки звертати увагу на фізичну підготовку, як на психологічну. Я думаю, що наші спільні зусилля повинні дати позитивний результат», – сказав перший проректор Львівського державного університету внутрішніх справ Тарас Созанський.

Наразі співробітники «Муніципальної варти» проходять курси першої домедичної допомоги з психології поведінки та інші курси за бажанням. В управлінні безпеки міста планують також провести повний підготовчий курс для муніципалів влітку.

Читайте також: Львівські школи охоронятиме «Муніципальна варта»

Цьогоріч «Муніципальна варта» має отримати приблизно 30 млн гривень з бюджету розвитку Львова. Станом на сьогодні у ЛКП «Муніципальна варта» працює приблизно 230 людей. Кожного дня три десятки працівників патрулюють райони Львова.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!