Прогноз погоди у Львові: грози, град та шквали вітру

4199 1
Львів’ян попереджають про імовірні грози та сильні зливи завтра, 8 червня.
Фото: Ганна Аргірова

Фото: Ганна Аргірова

Львівський регіональний центр з гідрометеорології попереджає про грози, місцями сильні зливи, шквали вітру до 15−20 м/с та град на території Львівщини завтра, 8 червня.

На найближчу добу прогнозується мінлива хмарність. Ніч синоптики обіцяють без істотних опадів, вдень буде короткочасний дощ, гроза та град. Вітер південно-східний, 7-12 м/с, шквали до 15-20 м/с. Температура повітря вночі 8-10° тепла, вдень 26-28° тепла.

У суботу, 9 червня буде мінлива хмарність. Вночі без істотних опадів. Вдень місцями короткочасні дощі, грози, град. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі – 10-15° тепла, вдень 24-29° тепла.

Читайте також: Поліція Львова затримала серійного викрадача решіток дощоприймачів

У неділю, 10 червня на Львівщині пануватиме мінлива хмарність. Ніч мине без істотних опадів. Вдень місцями можливі короткочасні дощі, грози та подекуди град. Вітер східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі – 12-17° тепла, вдень – 24-29° тепла.


Читайте також:
8 Червня, 2018 20:12
Сергій [***]s://[***].youtube.com/watch?v=MEQKIICkc4c
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!