Україна

Призовники не зможуть отримати паспорти за кордоном. Видача відбуватиметься тільки в Україні

1156 0
Видаватимуть паспорти у територіальних підрозділах Державної міграційної служби.
фото умовне

фото умовне

Уряд заборонив пересилати закордонні паспорти та паспорти громадянина України за кордон. Тепер призовники зможуть отримати їх тільки в Україні.

Про це йдеться в постанові Кабінету Міністрів.

Чоловіки від 18 до 60 років зможуть отримати паспорт громадянина України та закордонний паспорт у територіальних підрозділах Державної міграційної служби.

Нагадаємо, раніше МЗС повідомило про тимчасове припинення з 23 квітня цього року прийому нових заяв на вчинення консульських дій від чоловіків 18-60 років, які тимчасово перебувають за кордоном. Рішення є кроком, обумовленим необхідністю вирішення питань щодо військового обліку та розв'язання технічних питань, які виникли у ході здійснення норм та положень закону про мобілізацію. Про це повідомили у МЗС і дали відповіді на найпоширеніші питання. Читайте детальніше за посиланням

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!