Політична реклама

Рух тролейбуса №13 призупинено до кінця єврочемпіонату

1455 0
Як повідомили у ЛКП «Львівелектротранс», від минулої суботи, призупинено рух тролейбуса №13 у зв’язку з перекриттям вулиці М.Гнатюка. Про це повідомили у медіа-центрі "Львів 2012".

За словами заступника директора ЛКП «Львівелектротрансу» Олега Білокурого, на час Єврочемпіонату у Львові, перекрито проспект Свободи, оскільки там - офіційна фан-зона УЄФА. «У зв’язку з перекриттям пр. Свободи, перекрито для руху транспорту вул. М. Гнатюка і тролейбус немає можливості заїхати у депо. Зважаючи на це, рух тролейбуса №13 довелося тимчасово призупинити. Після завершення Євро-2012, роботу 13 тролейбуса буде відновлено у звичному режимі», - розповів Олег Білокурий.

Львівська міська рада просить мешканців з розумінням поставитися до даної ситуації та вибачити за тимчасові незручності.: 

Джерело: Гал-інфо


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!