Сашко Лірник три дні читатиме дітям казки на сходах Палацу Потоцьких

2546 0
Найвідоміший казкар країни Сашко Лірник на три дні переселяється до Львова. Він розповідатиме львівській малечі казки просто неба на сходах Палацу Потоцьких.
Фото: lirnyk-sashko.com

Фото: lirnyk-sashko.com

Послухати казки можна буде дорослим та дітям три дні поспіль, з посиланням на організаторів пише ZIK.

12 вересня об 11:00 та 15:00

13 вересня об 11:00 та 15:00

14 вересня об 11:00 та 14:00

Також письменник презентує нову книжку «Казки Лірника Сашка», що побачила світ у видавництві «Зелений Пес». До книги увійшло дев’ять казок. Серед них – «Казка про вдову Ганну-Шулячку, Чорного козака і страшне закляття» за мотивами якої знімають фільм «Чорний козак».

 «Мої казки – той щасливий випадок, коли подобаються і дітям, і дорослим. Я розказую їх – і всі слухають. І тішаться всі. Це жанр, який я сам вигадав – українська химерна казка, і в ньому кожен знаходить щось для себе. Хтось – цікаву оповідь, хтось – гумор, хтось – дивовижні пригоди, ще хтось – романтику, або й народний характер і побут», – розповів про нову книгу Сашко Лірник.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!