Політична реклама

Що потрібно львів'янину для виїзду за кордон на чужому авто

3778 1
Львів’яни, які подорожують за кордон транспортним засобом, власником якого є інша фізична або юридична особа, зможуть оформити документи для такої поїздки на підставі заяви власника цього транспорту або документів, що підтверджують право користування чи розпорядження.

Відтак, потрібно подати до органу доходів і зборів у пункті пропуску через державний кордон свідоцтво про реєстрацію, видане на ім’я власника транспортного засобу, разом з документом, що підтверджує право користування або розпорядження ним, або свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу на ім’я особи, яка здійснює поїздку за кордон, видане підрозділом Державтоінспекції за бажанням цієї особи на період поїздки, - повідомляє ДПІ у Сихівському р-ні Львова.

Якщо транспортний засіб належить кільком фізичним або юридичним особам та його тимчасово вивозить за межі митної території України один із співвласників, документ, що підтверджує право користування або розпорядження таким транспортним засобом, не подається. 

ТЕГИ: авто, кордон

Читайте також:
26 Червня, 2014 16:10
Щедрик ВСЕ СУПЕР,всім велика подяка,але потрібний піший перехід!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!