«Щоб там не сталося». З’явився саундтрек до серіалу «Кава з кардамоном»

6673 0
Серіал «Кава з кардамоном» відзняли за романом львівської письменниці Наталії Гурницької «Мелодії кави в тональності кардамону».
Фото: Фейсбук Наталії Гурницької

Фото: Фейсбук Наталії Гурницької

В Україні презентували сингл та видеокліп до серіалу «Кава з кардамоном», який відзняли за романом львівської письменниці Наталії Гурницької «Мелодії кави в тональності кардамону». Відео опублікували на офіційній сторінці стрічки.

У вересні цього року стало відомо, що співачка записала саундтрек до одного з найочікуваніших серіалів – «Кава з кардамоном», головні ролі в якому зіграли актриса Олена Лавренюк і польський актор Павло Делонг.  «Що б там не сталося» – назва відеороботи, у якій можна побачити ексклюзивні кадри з серіалу.

Читайте також: З Нью-Йорка до Львова. Як американський актор знімався в містичному трилері

Нагадаємо, що «Кава з кардамоном» – це драматична історія забороненого кохання українки з польським шляхтичем, яка розгортається у Львові в XIX столітті, за часів «Весни народів». Прем'єра серіалу відбудеться 20 грудня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!