Скани документів та без випускного. Як школярі Львова завершать навчальний рік

1532 0
11-класники зможуть отримати документи про освіту лише після завершення зовнішнього незалежного оцінювання.
Фото: huffingtonpost.com

Фото: huffingtonpost.com

Через тривалий карантин львівські школярі завершать навчальний рік дистанційно, а останні заняття проведуть 29 травня. Про це під час брифінгу розповіла керівниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.

Читайте також: Як львівські школярі завершуватимуть навчальний рік

До 15 червня вчителі повинні оформити документи про освіту. Випускникам 9 класів їх видадуть із дотриманням протиепідеміологічних правил. Для учнів 1+8 і 10 класів скан-копії документів надішлють електронною поштою. Оригінали ж документів видадуть на початку нового навчального року.

Упродовж червня проведуть педагогічні ради, під час яких вирішуватимуть, як переводити учнів до наступного класу.

11-класники зможуть отримати документи про освіту лише після завершення зовнішнього незалежного оцінювання. У МОН поки що не назвали точних дат проведення ЗНО, але попередньо тестування мали б проводити з 25 червня по 17 липня.

Щодо випускних та останніх дзвінків, то Зоряна Довганик нагадала, що в Україні заборонені будь-які масові заходи через поширення коронавірусу.

Читайте також: Чи можуть у травні запрацювати дитсадки Львова

Нагадаємо, що львівські навчальні заклади зачинені на карантин із 12 березня. У міськраді Львова обіцяють, що всі дитсадки Львова працюватимуть упродовж літа, натомість для школярів навчальний рік завершиться дистанційно. Водночас, як заявив головний санлікар України Віктор Ляшко, виші, школи і садочки до 1 вересня не відкриватимуть.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!