Скільки квартир міськрада Львова роздала за 5 років. Відповідь на запит

4352 2
Серед посадовців ЛМР, квартири отримали лише троє.
Фото ілюстративне: Asn.in.ua

Фото ілюстративне: Asn.in.ua

У травні представники місцевих громадських організацій влаштували протести під міською радою. Серед основних вимог було пояснити, яким чином міські посадовці отримали службові квартири за рахунок міського бюджету Львова, апелювавши до того, що житло могли натомість надати ветеранам АТО та їхнім родинам. У відповідь на запит Tvoemisto.tv у Львівській міськраді пояснили, скільки квартир та яким категоріям видали у останні п’ять років у Львові.

У межах програм забезпечення житлом дітей-сиріт та багатодітних сімей із 2014 по 2019 рік у Львові видали 26 квартир сиротам і п’ять квартир родинам, у яких виховують п’ять і більше дітей.

Сім’ям загиблих військових та людей з інвалідністю, що постраждали в АТО, видали 28 квартир, придбані за кошти міського та державного бюджету.

Посадовці міської ради отримали три квартири у межах Програми забезпечення житлом посадових осіб виконавчих органів ЛМР. Як зазначав раніше міський голова Львова Андрій Садовий, квартири зокрема отримали директорка департаменту економічного розвитку Ірина Кулинич, директор департаменту фінансової політики Олег Іщук та заступник міського голови з питань безпеки міста Сергій Бабак.

Ще три двокімнатні квартири на проспекті Червоної Калини передали у спільну сумісну власність сім’ям рятувальників, що загинули під час пожежі на Грибовицькому сміттєзвалищі.

Черговикам міської ради впродовж 2015-2019 років видали 193 квартири. Також для учасників АТО ЛКП «Рембуд» на вулиці Під Голоском, 22 збудували будинок на 53 квартири. Додамо, що подати запит щодо черги на квартиру можна на сайті ЛМР. 


Читайте також:
2 Липня, 2019 20:47
Кремса Ірина Моя родина 42 роки перебуває на квартирній черзі, право на приватизацію держ.житл. Фонду не використали,придбали за власний кошт будинок, який з вини міських чиновників став, огородженим практично з усіх боків, без нормального в'їзду, продати через дану проблему - неможливо, реставрувати також. Цинізму п. Садового до якого майже щодня, протягом багатьох років ходить 83 річна людина, інвалід 1 групи, можна лише подивуватись.
Перемоги вам на виборах, щастя і усяких гараздів.палкий привіт від п. Канцір
1 Липня, 2019 15:03
666 ... коли подання інформації починається із конкретно некоректного заголовка , не завадить замислитись ... куди і яким шляхом запропонувати піти отакому аФтору подання ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!