Який громадський транспорт хоче придбати Львів наступного року. Перелік

3112 0
У 2018 році місто планує закупити нові автобуси, тролейбуси та трамваї.
фото: cdn2.autocentre.ua/

фото: cdn2.autocentre.ua/

У Львові наступного року має з’явитися 100 великих автобусів, 50 трамваїв та 40 тролейбусів. Про це повідомив мер міста Андрій Садовий у своєму відеозверненні, що було розповсюджене прес-службою ЛМР.

«За попередніми розрахунками у наступному році ми зможемо закупити 100 великогабаритних автобусів, 50 трамваїв і близько 40 тролейбусів. Частину транспорту будемо закуповувати за кошти європейських фінансових інституцій. Ми і надалі будемо збільшувати частку комунального транспорту на міських маршрутах» сказав він.

Читайте також: Із великих міст України можуть зникнути маршрутки

За його словами, на маршрутах, де працює комунальне автотранспортне підприємство, на лінії виходить понад 90 відсотків автобусів. На маршрутах, що обслуговують приватні перевізники, є забезпечення транспортом на 50 відсотків від необхідної кількості.

Нагадаємо, вчора виконком міськради ухвалив рішення про підняття цін на проїзд у львівських маршрутках.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!