Отець про піст, Папу, перемовини України і рф та скільки заробила сім’я Садового. Підсумки доби

744 0
Нині 30 березня та 766 доба героїчного протистояння агресії рф.

Акцент дня: Понад 16 млн грн доходів та майже 4 млн активів. Декларація міського голови Львова Андрія Садового. Сім’я Садових за 2023 рік заробила 16 млн 746 тис. грн, з яких заробітна плата мера Львова становить 829 тис. грн. Натомість доходи дружини за той період становили 10 млн 119 тис. гривень.

На цю ж тему: Майже 9,3 млн гривень активів та облігації на мільйон. Декларація ректора «Львівської політехніки». За 2023 рік Юрій та його дружина Софія Бобали задекларували 1 млн 747 тис. грн доходів, з яких 1 млн 409 тис. – заробітна плата та пенсія ректора НУ «ЛП».

Ситуація на фронті: За даними Генштабу (станом на 6:00), за добу відбулося 72 бойових зіткнення, найбільше на Новопавлівському та Авдіївському напрямках, відповідно 25 та 20. Українська авіація та підрозділи ракетних військ завдали ударів по 10 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника, 1 пункту управління та 1 засобу протиповітряної оборони. Уражено два засоби протиповітряної оборони та ворожий артилерійський засіб.

Як повідомляють Повітряні сили ЗСУ, уночі ворог атакував Україну безпілотниками із мису Чауда (Крим). Усього зафіксовано пуски 12 ударних «Shahed-136/131», дев’ять із них було знищено.

Читайте також: Правоохоронці розпочали розслідування атаки росії на критичну інфраструктуру Львівщини. Область атакували 11 ворожих БпЛА та дві ракети типу «Кинджал».

Та: Україна повернула тіла понад сотні загиблих захисників. Після ідентифікації тіла загиблих військовослужбовців передадуть родинам для поховання.

Тема дня: «Важливо знати, що в тобі є доброго». Отець про піст, Папу та дофамінове покоління. Священник Ростислав Пендюк декілька років очолював Патріаршу комісію у справах молоді УГКЦ, духовну освіту здобув у Польщі, MBA (бізнес-адміністрування) студіював в УКУ. Нині очолює парафію Різдва Івана Хрестителя у Винниках, де планує збудувати новий храм та унікальний простір.

Про те, чи не відвертаються від Церкви парафіяни після заяв Папи Франциска щодо перемовин між Україною та росією; чи можуть українці сподіватися на «свого» Папу; як підтримати тих, що воюють, і їхні родини на місцях та чому Церква має бути відчиненою не лише в неділю.

Ключові події:

1. Міністр освіти пояснив, для чого проводити об’єднання університетів. У державі є близько 140 вищих навчальних закладів, проте немає достатньої кількості студентів.

Читайте також: У міській раді Львова зменшать кількість працівників і ліквідують три департаменти. Зокрема, міської агломерації, з управління персоналом та адміністративних послуг, а також розформовують управління інформаційних технологій.

Та: На посаду ректора Львівського медуніверситету подався лише один кандидат. Вибори пройдуть 19 квітня;

2. Львівську історичну віллу початку 20 століття виставили на продаж. Вілла «Łomnica» одна з найкращих у місті, розташована на вул. Сахарова, 62А.

Читайте також: У Львові довершать новий житловий квартал у історичному ареалі. У будинку облаштують двоповерховий підземий паркінг з двома автомобільними ліфтами.

Та: Комісія КМДА підтримала петицію про збереження садиби Грубера на Прорізній. Кияни просять відкликати рішення про продаж цієї ділянки ТОВ «Златовлад» під будівництво офісного центру з підземним паркінгом;

3. У центрі Львова планують збудувати підземний паркінг і офіс. Наразі ділянка на Джерельній, 45 пустує, вона розташована в історичному ареалі.

Читайте також: На вулиці Стрийській зведуть новий комплекс з готелем. Зараз територія там сформована переважно садибно-житловою забудовою.

Та: Біля Винниківського лісу хочуть збудувати багатоквартирний ЖК. На території комплексу передбачені дитячі майданчики;

4. Киян запрошують допомогти Художній академії Бойчука розібрати завали після ракетного удару. Толока пройде у суботу, 30 березня, о 12:00.

Читайте також: Приватизувати Житній ринок – те саме, що й «Софію Київську», – Євгенія Кулеба. Такі об’єкти мають зберігати свою функцію і бути прикрасою міста.

Та: Читайте також: Адвокат організував схему із захоплення приміщень на площі Ринок у Львові. До схеми були залучені ще троє учасників;

5. У Львові почали розквітати магнолії. Фото. «Такий подарунок зробила природа для тих, хто святкує Великдень цієї неділі».

Читайте також: Мешканці Львівщини врятували птаха, який перебуває під захистом міжнародних конвенцій. У природних умовах канюк живе орієнтовно до 26 років.

Слава Україні. Гарного Вам дня!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!