SkyUp Airlines планує відкрити регулярні рейси зі Львова до Амстердама

2088 0
Рейси мають виконувати двічі на тиждень.
Фото: Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького

Фото: Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького

Авіакомпанія SkyUp Airlines планує відкрити регулярні рейси зі Львова та Одеси в Амстердам (Нідерланди). Про це йдеться в повідомленні Державіаслужби.

Так, 28 вересня Державіаслужба провела чергове засідання комісії з розгляду питань щодо прав на експлуатацію повітряних ліній, на якому прийняли рішення рекомендувати голові Державіаслужби надати SkyUp Airlines право на експлуатацію ліній Львів – Амстердам і Одеса – Амстердам.

Читайте також: SkyUp збільшив норму перевезення ручної поклажі

«Надати ТОВ «АВІАКОМПАНІЯ СКАЙАП» право на експлуатацію повітряних ліній Львів – Амстердам (Королівство Нідерланди) – Львів і Одеса – Амстердам (Королівство Нідерланди) – Одеса для виконання регулярних міжнародних повітряних перевезень з / в Україну з 25.10.2020 на необмежений термін», – йдеться в повідомленні.

Додамо, що рейси мають виконувати двічі на тиждень. Однак вартість квитків та розклад наразі не повідомили. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!