Політична реклама

Сьогодні - день джазу на фестивалі "FanARTia" у Львові

2192 0
Сьогодні, 26 червня, на фестивалі «ФанАРТія» у львівській фан-зоні польські зірки джазу Jarek Smietana Band представлять програму From F. Chopin to J. Hendrix. А львівський гурт ShockolaD виступить з камерним оркестром «Віртуози Львова».

Про це IA ZIK повідомили організатори.

«FаnARTia.ФанАРТія» проводиться у Львові в офіційній фан-зоні чемпіонату Європи з футболу 2012 року на проспекті Свободи. Концерт на головній сцені розпочнеться о 19 год.

Розпочинатиме концерт Open Blues Band у якому грають найдосвідченіші українські блюзові виконавці – Юрій Шаріфов, Олександр Балабан та Олександр Мельник. Продовжать музичну програму першопрохідці львівського джазу Dzyga Jazz Quintet.

ShockolaD заграє музику зі свого першого альбому Number One, яка зазвучить по новому у супроводі камерного оркестру.

Завершуватиме фестиваль проект одного із набільш знаних європейський джазових та блюзових гітаристів – Ярека Смєтани. До слова, Ярек Смєтана грав на першому фестивалі Jazz Bez.

Загалом фестиваль завершиться днями електронної музики «FаnARTia: Electronic Days» 29-30 червня, на яких виступатимуть лідери світової електронної сцени Goldie, Kryptic Minds, Atomic Hooligan, першопрохідці української електронної музики DJs Derrick, Tonika, Max NRG, Garry Shumoff, Bob Rovski, MC NED та польські Ros ft. Lady Katee.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!