Рік без Кузьми. Відверта розмова співака про гідність та країну. Відео

4312 0
Сьогодні, 2 лютого, минає рівно рік відтоді, як трагічно загинув Андрій Кузьменко («Кузьма»), лідер гурту «Скрябін». Українці пам’ятають його глибокі тексти, чуттєві пісні та мудрі слова. Tvoemisto.tv пропонує разом пригадати улюбленця мільйонів та переглянути відеоуривки з бізнес-сніданку «BreakWest» у Львові, під час якого Андрій поділився своїми міркуваннями про Україну, її злободенні проблеми та майбутнє.

Ми вирішили саме у такий спосіб пригадати Кузьму, вибравши найважливіші, на наше переконання, думки співака, які варто чути знову й знову. Сьогодні, у першу річницю його загибелі, це відео демонструватимуть також у готелях, ресторанах та інших закладах Львова, які підтримали таку ініціативу Tvoemisto.tv.  

Повний відеозапис можна переглянути ТУТ. Бізнес-сніданок відбувся 13 листопада 2014 року у Львові 

«Коли бачиш масштаби цієї країни, над якою дві години летиш літаком, то важко уявити, що купка людей може щось зробити. Але якщо лише про це думати і нічого не робити – то гріш нам ціна».

«Після Майдану у нас піднялася гідність. Але ж вона не вимірюється у вишиванках та жовто-синіх наклейках на машинах...»

«Я був би згідний жити бідніше, аби знав, що при цьому моя дитина краще соціально захищена. Я був би готовий це субсидувати».

«Часом ми просто не можемо осягнути головою, наскільки все погано. Скільки є людей, яким мама з татом не присвячували достатньо часу».

«Треба робити зауваження. Чим Америка від нас відрізняється? Бо там один раз скажуть особисто, а на інший – вже викличуть поліцію».

Читайте також: Сім'ї Кузьми Скрябіна вручили посмертний орден музиканта. Фото

Нагадаємо, 2 лютого 2015 року під час ДТП загинув Андрій Кузьменко, лідер гурту «Скрябін». Позашляховик, за кермом якого був Кузьма, зіткнувся з вантажівкою на Дніпропетровщині. Поховали співака на Брюховецькому кладовищі поблизу Львова. 4 лютого Львів прощався зі Скрябіним всю ніч.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!