Сьогодні до Львова приїде Порошенко. Чи перекриватимуть рух. Доповнено

6907 0
Президент відвідає з робочим візитом Стрий, а опісля зустрінеться у Львові з виборцями.
фото: file.liga.net

фото: file.liga.net

Сьогодні, 28 березня, до Львова приїде президент України Петро Порошенко. У межах передвиборчої програми він має зустрітися з виборцями на площі біля пам’ятника Тарасові Шевченку. Зустріч запланована на 17:30. Про це повідомили на радіо «Львівська хвиля».

Читайте також: Топ-5 відкриттів Порошенка на Львівщині. Інтерактивна мапа

Як розповіли Tvoemisto.tv у Львівській обласній державній адміністрації, перед тим Петро Порошенко з робочим візитом відвідає Стрий.

У патрульній поліції Львова Tvoemisto.tv повідомили, що інформації про можливі обмеження чи перекриття руху на проспекті Свободи через приїзд президента у правоохоронців немає. Речниця патрульної поліції Львівської області Катерина Рибій додала, що поліцейські здійснюватимуть супровід згідно з чинном законодавством, як і завжди у подібних випадках. На проспекті Свободи вони охоронятимуть публічний порядок і, в разі необхідності, регулюватимуть рух, як і під час будь-яких заходів у Львові.

Тим часом з обіду на проспекті Свободи вишикувалися десятки спецатомобілів поліції, а також військові вантажівки та спецавтобуси, проїзд центральною частиною Львова значно ускладнений.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!