Сьогодні на Сихові тестуватимуть електронні сирени

2408 0
Тестування відбуватиметься з метою удосконалення системи оповіщення населення.
фото: rakhivnews.in.ua

фото: rakhivnews.in.ua

Сьогодні, 13 квітня, з 10:00 до 13:00, на Сихові у Львові тестуватимуть електронні сирени. Про це йдеться в повідомленні на сторінці Департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА у Facebook.

«Із метою удосконалення системи оповіщення населення, в області проводяться роботи із впровадження сучасного обладнання  — електронних сирен. Електронні сирени надають можливість не лише вмикати сигнал тривоги, а й транслювати екстрені голосові повідомлення для населення», — йдеться  повідомленні.

З адмінбудівлі Сихівської районної адміністрації міста Львова, де буде встановлено обладнання,  лунатимуть  сигнали цивільного захисту та транслюватимуться голосові повідомлення.

Читайте також: Що робити, коли у місті лунає сирена тривоги. Інструкція

Під час тестування фахівці цивільного захисту вимірюватимуть потужність обладнання та площу зони охоплення звучанням електросирен. У зв’язку з тим, що увімкнення електронних сирен проводиться з метою їхнього випробовування, львів’ян просять не панікувати та зберігати спокій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!