У Львові тимчасово перекривають вулицю Чупринки

1615 0
Трамваї маршруту № 2 в цей період курсуватимуть за зміненим маршрутом.
ілюстративне фото

ілюстративне фото

Через ремонтні роботи в аварійному каналізаційному випуску одного із будинків на вул. Чупринки трамвай № 2 сьогодні з 09:00 до 18:00 год 4 січня курсуватиме за зміненим маршрутом. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

«3 січня, з 09:00 до 18:00 год 4 січня трамваї маршруту № 2 курсуватимуть за зміненим напрямком вул. Коновальця – вул. Вітовського – вул. Ів. Франка – вул. Личаківська – Погулянка та у зворотньому напрямку», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: На Сихів по майбутнє. Чи став львівський транспорт іншим з трамваєм № 8 

Окрім того, у зв’язку з проведенням робіт з ремонту аварійного каналізаційного випуску від фундаменту до вуличного каналізаційного колектора житлового будинку на вул. Чупринки, 34, від сьогодні, 3 січня, з 09:00 год і до 18:00 год 4 січня, буде перекрито рух транспорту вул. Чупринки (від вул. Київської до вул. Новий Світ).

На час проведення ремонтних робіт об’їзд громадського транспорту відбуватиметься відповідно до затвердженої схеми організації дорожнього руху:

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!