У найближчі дні у Львові похолоднішає

1698 0
Сьогодні, 14 листопада, у Львові буде хмарно та прохолодно. Вранці сильна хмарність, температура +6 градусів. Вдень температура підніметься до +9 градусів.
Фото: vgorode

Фото: vgorode

У найближчі дні у місті стане прохолодніше, вночі температура повітря опускатиметься до +1 градуса за Цельсієм, вдень від 5 до 10 градусів тепла. А ще почастішають тумани, повідомляє Львівська хвиля.

Синоптик Лариса Луцан радить львів'янам також не забувати і про парасольки. За її словами, цього тижня дощів сильних не буде, а от з наступного – опадів значно побільшає.

«Суттєве похолодання ми очікуємо 20-21 листопада, але воно буде короткотривалим. Дощ можливо перейде в мокрий сніг, але тільки в окремих районах області. Нічна температура в середньому буде від -2 до +3 градусів, а денна — 4-9 градусів тепла», - розповіла провідний львівський синоптик Лариса Луцан.

А наприкінці листопада, за прогнозами, температура повітря знову почне підвищуватися.  

Зазначимо, такі високі температури та суха погода нетипові для львівського листопада. Попри те, що й у попередні роки осінь була доволі теплою, цьогоріч листопадові температурні позначки побили усі рекорди.

Львів наприкінці осені таким теплим не був ще з 1946 року. За словами метеорологів, таке аномальне підвищення температури - наслідок глобального потепління.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!