Справа Димінського: мати загиблої більше не має матеріальних претензій

6987 0
Також мати Наталії Тріли відкликала довіреності, видані нею третім особам на представництво її інтересів в судах та інших органах.
ГУ НП у Львівській області

ГУ НП у Львівській області

Мати загиблої в ДТП за участі автомобіля бізнесмена Петра Димінського Наталії Тріли Марія заявила про повне відшкодування збитків, спричинених ДТП та відсутність матеріальних претензій у зв'язку з аварією. Відповідну заяву жінки оприлюднив на своїй сторінці у Facebook адвокат охоронця Димінського Андрія Борща, який взяв на себе провину, Віктор Василюк.

«Матеріальних претензій у зв’язку з вказаною ДТП не маю, що засвідчую своїм підписом», – йдеться у заяві. Також вона повідомила про відкликання довіреностей, виданих нею третім особам на представництво її інтересів в судах та інших органах стосовно вищевказаного ДТП.

Нагадаємо, 18 серпня на трасі Львів-Краковець сталася смертельна ДТП за участю автомобіля, що належить бізнесменові Петру Димінському. Внаслідок зіткнення загинула 31-річна жінка. Її брат стверджує, що Димінський перебував за кермом і потім переcів у іншу машину. За цим фактом відкрито кримінальне провадження.

21 серпня бізнесмену було вручено повістку на допит 23 серпня. Слідство встановило, що за кермом авто, яке потрапило в аварію, був не 43-річний охоронець Димінського, як про це повідомлялося раніше. 22 серпня стало відомо, що Петро Димінський відлетів до Швейцарії. Наступного дня член колегії МВС Антон Геращенко повідомив, що на допит бізнесмен не з'явився.

Адвокат бізнесмена Микола Лисий повідомив, що його клієнт не отримував повісток на допити, натомість стверджує, що Димінського допитали ще 20 серпня. Пізніше правоохоронці провели обшуки в офісі бізнесмена та ІА ZIK, що йому належить. Пізніше поліція провела експертизу ДНК всіх учасників ДТП.Наразі вже понад два місяці бізнесмен переховується закордоном. 27 листопада було призначено ще одну експертизу ДНК у справі.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!