Священник УГКЦ із Львівщини потрапив до десятки найкращих на міжнародному фотоконкурсі

2677 0
На конкурс подали 164 000 робіт учасники з усього світу, серед яких призи отримало 11 фотографій.

Священник УГКЦ Андрій Максимович зі Стрия, що на Львівщині, потрапив до десятки найкращих на міжнародному фотоконкурсі «Барвисте життя» (Colorful life). Про це повідомляє Духовна велич Львова.

На конкурс подали 164 000 робіт учасники з усього світу, серед яких призи отримало 11 фотографій. Усі надіслані фото та відео переглянув Комітет з попередньої оцінки. Після чого останнє слово щодо відзначення нагородами фоторобіт перейшло до суддів світового рівня – Маттіа Пассаріні, Макса Ріва та Манго Стріт.

Володарем Гран-прі став Джелі Фебріан (Jelly Febrian). За свою перемогу він отримає зокрема творчий грант у розмірі 5000 доларів. Також оголосили імена 10 учасників, які вибороли заохочувальні призи. До цієї десятки потрапив представник України о. Андрій Максимович – священник УГКЦ з м. Стрий, Львівської обл.

На фото українського учасника – три види ростбіфа.

Для довідки

«Барвисте життя» – перший епізод глобального конкурсу ShotByMi Awards 2021. Вже скоро буде оголошено про старт наступного епізоду.

Фото: Духовна велич Львова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!