Ситуація на дорогах Львова: ДТП на Зеленій

2791 0
Сьогодні, 2 жовтня, через дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Зеленій у Львові ускладнюється рух. Тимчасово не курсує тролейбусний маршрут № 25.

Нині на вулиці Зеленій (поблизу будинку № 20) сталася ДТП. У цій частині Львова утворюється затор. Тимчасово не курсує тролейбус № 25, – інформує спільнота «Варта 1» на своїй facebook-сторінці.

Читайте також: На вулиці Науковій у Львові змінили порядок руху: деталі

Окрім того, сьогодні до 22:00 год. на вулиці Сихівській (з’їзд з вулиці Зеленої до проспекту Червоної Калини) проводитимуть дорожньо-ремонтні роботи, у зв’язку з чим ділянка вулиці буде непроїзною. Відтак громадський транспорт об’їжджатиме цю ділянку дороги сусідніми вулицями. Також сьогодні до 17.30 години обмежать рух транспорту на вулиці Величковського у зв’язку з асфальтуванням залізничного переїзду.

Tvoemisto.tv радить водіям бути уважними та планувати свій маршрут заздалегідь.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!