Ситуація на дорогах Львова: у центрі затори

1565 0
Сьогодні, 22 липня, станом на 9:55 у Львові ускладнений рух міського транспорту на вул. Стрийська, Франка та Шота Руставелі, а також на площі Соборній. Рух на дорогах міста щільний.

За інформацією Яндекс.Заторів, важко проїхати також на вул. Городоцькій в районі залізничного вокзалу та на вул. Бандери.

Окрім того, ускладнений рух транспорту на вул. Володимира Великого на ділянці між вулицями Кульпарківська та Княгині Ольги.

Рівень заторів оцінюється у 5 балів.

Також о 18:00 у Львові перед футбольним мачем "Шахтар" - "Динамо" пройде марш єднання футбольних вболівальників за маршрутом: пл. Ринок – пл. Катедральна – вул. Памви Беринди – просп. Свободи – вул. П. Дорошенка – вул. С. Бандери – вул. М. Вербицького – вул. М. Коперника – вул. Д. Вітовського – вул. Героїв Майдану – вул. Стрийська, 199. Відтак, водіїв просять оминати ці ділянки дороги  у другій половині дня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!