Ситуація на дорогах Львова: затор на Чорновола

1286 0
Станом на 16:00 у Львові дуже ускладнено рух на проспекті Чорновола. Автомобілі стоять у заторі від клубу "Міленіум" і до Оперного театру.

Як інформує кореспондент tvoemisto.tv, також у цей час ускладнений рух у центральній частині міста – на проспекті Свободи, вул. Підвальній та Івана Франка.  

Нагадаємо, від сьогодні, 5 серпня, через ремонт буде частково обмежено рух транспорту на перехресті вул. Кульпарківська – вул. Наукова для проведення ремонтних робіт.

Лівий поворот з вул. Кульпарківської на вул. Наукову буде заборонено, а рух у напрямку виїзду з міста буде ускладнений, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

На вул. Наукову слід буде заїжджати через вул. В. Великого – вул. Симоненка. Рух для виїзду за місто та в’їзду у місто вулицею Кульпарківською буде ускладнений через завуження проїзних смуг з двох до одної в обох напрямках.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!