Політична реклама

ТОП-5 нічних професій для людей «сов»

7352 0
Для людей «сов», які не можуть працювати за графіком типового офісного працівника – з 9.00 до 18.00 год., експерти підібрали ТОП-5 актуальних нічних вакансій.

Про це пише "Львівський портал", посилаючись на міжнародний кадровий портал hh.uа.

Отож, для тих, хто хоче працювати ввечері в офісі, найлегше буде знайти роботу вечірнім секретарем. Серед вимог – невеликий досвід роботи на подібній посаді (найчастіше до року) і навички роботи з офісною технікою. А серед обов`язків: прийом та реєстрація пошти, робота з кур`єрськими службами, прийом гостей, виконання інших доручень. Роботодавець обіцяє зарплату 3600 гривень, премії, хороший колектив, офіційне працевлаштування.

Якщо ж вам не підходить офісна робота,  можете спробувати себе в репетиторстві. Однак у кандидата вимагатимуть досвід роботи, в тому числі викладання у вишах. Рівень оплати – за результатами співбесіди.

Тим, хто полюбляє вести нічне життя, тобто довго не спати ночами, експерти радять шукати роботу в call-центрах, зокрема на посадах операторів. Роботодавець пропонує працювати як в денні, так і в нічні зміни. Оплата на рівні 4800 гривень.

Для студентів і випускників технічних вишів завжди є можливість знайти роботу за професією, навіть якщо це вечірня робота. Багато IT-компаній узгоджують свій графік роботи з графіком замовника, в тому числі працюючи у пізній період доби. Але найпростіше знайти роботу ввечері або вночі буде в технічній підтримці. 

Знавцям моди фешн-індустрія також пропонує багато можливостей. Так, на позмінну роботу можуть розраховувати стилісти, візажисти, фотографии. Є можливість спробувати себе в якості Visual Manager. Ця робота передбачає прийом товару, підготовку і постановку одягу до фотосесії. Роботодавці шукають дівчину з відчуттям смаку, умінням працювати в команді та спілкуватися з фотографом.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!