Політична реклама

Центр Львова вже у серпні стане пішохідним

1018 1
Від першого серпня у центрі Львова всі вулички від Валової до Івана Гонти та від Підвальної до проспекту Свободи перетворяться на пішохідну зону.

Підготовчі роботи для цього проведуть у липні, - розповів радник міського голови Львова з питань інфраструктури Олег Шмід.

У липні пішохідну зону відокремлять від проїзної боллардами – автоматичними висувними пристроями для обмеження в'їзду. Ці пристрої здійснюватимуть допуск для регламентованого транспорту в межах пішохідної зони.

Також по периметру пішохідної зони, окрім вулиць Руської та Памви Беринди, будуть влаштовані велостоянки, які водночас виконуватимуть функцію стримування автомобільного руху.

«Навіть на вулиці Лесі Українки, попри боллард, будуть встановлені і велостоянки, оскільки проїзна частина досить широка, і один боллард її не перекриє», – пояснив Олег Шмід, додавши, що в тому місці велостоянка буде досить актуальна, оскільки неподалік розташована Українська академія друкарства, тож тут зможуть паркуватися студенти.

На вулиці Лесі Українки планують також встановити лавки та урни.

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
17 Червня, 2013 15:50
Анна Самые лучшие пешеходные экскурсии по Львову [***]://l-travel.com.ua/ru/excursion
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!