Цього літа дитячі табори можуть не відкрити

1597 0
У МОЗ пропонують утриматись від літніх таборів до стабілізації епідситуації.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

Головний санітарний лікар України Віктор Ляшко вважає, що дитячі оздоровчі заклади нинішнього літа відкривати не варто. Про це він сказав у ефірі одного з телеканалів, пише Інтерфакс-Україна.

«Я зараз дотримуюся думки, що дитячі оздоровчі заклади на цей літній сезон відкривати не можна, оскільки під час оздоровлення у нас відбувається приблизно близько 80 спалахів кишкових інфекцій... дітей забирають з оздоровлення, завозять в інфекційні стаціонари, а в інфекційних стаціонарах зараз є хворі з коронавірусом. Замість лікування кишкової інфекції ми можемо наражати на небезпеку інфікування ще й коронавірусною хворобою. Тому пропозиція – утриматися до стабілізації епідемічної ситуації», – сказав Віктор Ляшко.

Нагадаємо, на коронавірус в Україні захворіли майже 27 тисяч людей, із яких 12 054 одужали, 788 померли. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!