Політична реклама

Цього тижня до Львова приїде "Цирк Кобзов"

2037 1
З 19 липня до 15 вересня до Львова із спеціальною шоу-програмою завітає «Цирк Кобзов».

У програмі заходу:  циркове шоу «VIVAT» та шоу «Madness», в яких беруть участь артисти циркового мистецтва: призерка міжнародних конкурсів, еквілібрист Тетяна Білова; двократний чемпіон України з велотріалу Владислав Черниш, - повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Також глядачі зможуть побачити унікальний номер з левами та тиграми відомого дресирувальника з Італії, Емануеля Фаріно.

Для маленьких глядачів теж підготовлена насичена програма: зоопарк з левами, тиграми, ведмедями, вовками; тераріум з крокодилом, рідкісними рептиліями, скорпіонами, кобрами та варанами.

Також працюватиме Динопарк, де можна не лише побачити макети динозаврів мезозойської ери, а й доторкнутись до окремих кісток велетнів. Зустрічатимуть дітей герої улюблених мультфільмів.

В рамках заходу також відбудеться благодійна акція «Подорож до казкового світу «Цирку Кобзов», метою якої є подарувати казку дітям-сиротам та діткам з обмеженими функціональними можливостями.

 

ТЕГИ: квитки, цирк

Читайте також:
23 Серпня, 2013 18:43
Цирк Кобзов Тернопіль з 16.09.2013
Завітайте до «Цирку Кобзов» у Тернополі !!!
м. Тернопіль вул. Живова, 15а ТЦ "ОРНАВА"
Луцьк з 30.09.2013
м. Луцьк вул. Європейська, 3 "Новий ринок"
h t t p : / / v k . c o m / k o b z o v _ c i r c u s
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!