У червоних зонах карантину заборонили роботу канатних доріг

1302 0
Львівщину сьогодні, 23 березня, перевели до червоної карантинної зони.
Фото: Іgotoworld.com

Фото: Іgotoworld.com

Кабмін заборонив роботу підвісних канатних доріг у населених пунктах, де встановлений червоний рівень епідемічної небезпеки. 

На території Львівської області є кільки витягів, зокрема «Захар Беркут» у селі Волосянка, «Погар» і «Динамо-Тростян» у Славському, «Буковиця» у Бориславі.

Раніше, 13 березня, на два тижні заборонили роботу найбільшого в Україні гірськолижного курорту «Буковель», який опинився у червоній зоні, хоча інші гірськолижні курорти продовжили роботу.

Читайте також: На Львівщині запроваджують додаткові обмежувальні заходи. Перелік

Нагадаємо, що від сьогодні, 23 березня, Львівська область за показниками та індикаторами захворюваності перейшла до червоного рівня епіднебезпеки, де діють максимальні карантинні обмеження. Кабмін заборонив ходити без масок у червоних зонах карантину, у парках, на вулицях, пляжах, кладовищах та рекреаційних зонах.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!