У консульстві Росії у Львові сьогодні працює виборча дільниця

1096 0
Громадяни Росії у Львові можуть проголосувати за депутатів Держдуми РФ.
Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

Сьогодні, 19 вересня, у приміщенні Генерального консульства Російської Федерації у Львові, що на вул. К. Левицького, 95, працює вибора дільниця для голосування на виборах депутатів Державної Думи Російської Федерації 8 скликання. Голосування триватиме з 08:00 до 20:00 год.

Для участі у голосуванні попередній запис не потрібен, голоси прийматимуть за фактом явки на виборчу дільницю. Правом на участь у виборах мають громадяни Російської Федерації, які досягли 18 років. З собою потрібно мати внутрішній чи закордонний паспорт Росії.

Як повідомляє Посольство Російської Федерації в Україні, громадяни Росії в Україні зможуть проголосувати на чотирьох дільницях − у Києві, Львові, Одесі та Харкові.

Громадяни Росії, які проживають в областях України, що відносяться до Генерального консульства Російської Федерації у Львові, приписані до Нижньотагільського одномандатного виборчого округу (Свердловська область).

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!